Macarale Auto - Montare si Service

MACARALE AMCO VEBA

LIFT TRUCK UTILAJE SRL, reprezentant oficial al AMCO VEBA in Romania va ofera o gama larga de macarale montate pe autoutilitare sau camioane, inclusiv accesorii si atasamente pentru orice aplicatie.
Experienta in domeniu ne ajuta sa va oferim cea mai buna solutie in functie de cerintele dumneavoastra iar societatea noastra asigura servicii complete de proiectare, montaj, autorizare, piese de schimb, service si garantie.
AMCO VEBA este unul din marii producatori de macarale montate pe camion si macarale maritime, produsele sale fiind exportate in toate tarile lumii. Prezenta la nivel mondial, calitatea produselor si a serviciilor, gama larga de aplicatii acoperite recomanda AMCO VEBA ca un lider de top mondial in domeniu.
Gama de macarale acopera toate cerintele incepand de la macarale de 1 tona metru ( tm ) montate pe autoutilitare pana la macarale de 200 tone metru ( tm ) montate pe camion.
Avantajul major al macaralelor montate pe camion este mobilitatea acestora: incarcarea, descarcarea se poate realiza oriunde este nevoie fara a mai necesita alte utilaje de manipulat sau rampe speciale.

Alegand macaralele AMCO VEBA aduceti un plus valoare si eficienta afacerii dumneavoastra!