Macarale maritime

MACARALE NAVALE

Gama AMCO VEBA de macarale navale acopera capacitati intre 2 si 150 tone metru (tm) acestea fiind realizate cu acoperiri si tratamente speciale pentru rezistenta in conditii dificile de operare si mediu marin.
Avantajul major al macaralelor maritime este mobilitatea acestora: incarcarea, descarcarea se poate realiza oriunde este nevoie fara a mai necesita alte utilaje de manipulat sau macarale portuare iar prin structura lor modulara ocupa un spatiu minim in pozitia de repaos.
Acestea sunt echipate cu o baza speciala pentru o instalare usoara pe orice tip de nava, au comanda centrala si distribuitor protejat de mediul marin. Tratarea macaralelor din seria marină se compune din următorul ciclu: sablat de gradul A (standard ISO 8501-1); aplicare ecologică a zincului (grosime minimă 70 microni); aplicare prin pulverizare a două straturi de grund epoxidic bicomponent (grosime 100 microni) și un strat dublu final de glazură poliuretanică bicomponentă (grosime 70 microni) asigurand o grosime totală medie a filmului uscat pe întregul pachet de 240 microni . În acest fel se asigura o rezistență foarte mare la coroziune de până la 1500 ore în testarea de ceață de sare, conform standardului ASTM B117 (UNI ISO 9227). Tijele principale și cele secundare sunt placate chimic cu nichel (50 microni) și crom (100 microni); Extensiile și cilindrii de rotație au o dublă cromare. Protecția este finalizată prin aplicarea "dinitrolului" pe suprafețele interioare goale și prin acoperirea cu nichel a bolțurilor, șuruburilor și clemelor din oțel inoxidabil.