Macarale reciclare

MACARALE RECICLARE

LIFT TRUCK UTILAJE SRL, va ofera o gama larga de macarale pentru reciclare montate pe camion, inclusiv accesorii si atasamente specifice industriei de reciclare.
Experienta in domeniu ne ajuta sa va oferim cea mai buna solutie in functie de cerintele dumneavoastra iar societatea noastra asigura proiectare, montaj, autorizare, piese de schimb, service si garantie pentru toata gama de macarale de reciclare.
Macaralele pentru reciclare sunt proiectate si construite tinand cont de conditiile de flexibilitate si fiabilitate solicitate intr-un mediu de lucru greu.
Societatea noastra va poate oferi deasemenea o gama larga modele de macarale pentru reciclare, graifere pentru fier vechi, rotatoare hidraulice si solutii pentru necesitatile fiecarei aplicatii in parte.
Avantajul major al macaralelor forestiere si de reciclare montate pe camion este mobilitatea acestora: incarcarea, descarcarea se poate realiza oriunde este nevoie fara a mai necesita alte utilaje de manipulat sau rampe speciale. Prin structura lor modulara in pozitia de repaos ocupa un spatiu minim permitand utilizarea optima a capacitatii de transport a camionului.