Obloane hidraulice

OBLOANE HIDRAULICE

LIFT TRUCK UTILAJE SRL, va ofera o gama larga de obloane si rampe hidraulice montate pe autovehicule. Experienta in domeniu ne ajuta sa va oferim cea mai buna solutie in functie de cerintele dumneavoastra iar societatea noastra asigura proiectare, montaj, autorizare, piese de schimb, service si garantie.
Aceste echipamente sunt ideale pentru incarcarea / descarcarea de marfuri de la nivelul podelei autovehiculului la sol si invers sau pentru transferul marfurilor de la un autovehicul la altul.
Realizate din materiale rezistente si protejate la coroziune obloanele hidraulice sunt concepute pentru o utilizare sigura si indelungata cu un numar mare de cicluri de descarcare-incarcare zilnic. Obloanele hidraulice sunt de mai multe tipuri: normale, rabatabile sau pliabile. Actionarea obloanelor/platformelor hidraulice este de trei tipuri: acționare cu manete amplasate pe distribuitorul hidraulic, actionare electrica prin comanda pe cablu sau actionare prin telecomanda radio.
Obloanele ridicatoare sunt proiectate si fabricate la cel mai inalt standard tehnologic si corespund regulamentelor de siguranta europene. Cadrul este realizat din otel de inalta calitate, platforma din otel sau aluminiu si toate bolturile sunt galvanizate si prevazute cu gresoare.
Tijele pistoanelor sunt cromate materialul de baza fiind otelul inoxidabil (inox), ce garanteaza o calitate exceptionala. Forta de actionare este furnizata de un grup electrohidraulic alimentat de la bateria vehicului sau orice baterie suplimentara montata pe sasiu.
Societatea noastra asigura vanzare, montaj, service, piese de schimb si autorizare pentru obloanele hidraulice.


Lift pentru pasageri

Lift pentru vanuri

Oblon hidraulic

Lift retractabil

Lift pliabil

Lift pentru aplicatii speciale

Lift pe coloane